فالوده یزدی کرج/امیریزدی

فالوده یزدی

چهارشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۰۷:۵۵ ب.ظ


طرز تهیه فالوده یزدی

مواد لازم جهت تهیه  فالوده یزدی

نشاسته

آب

شیره

گلاب

تخم قرفه

مواد لازم جهت تهیه شربت فالوده یزدی (صرفاً جهت یک کاسه):

شکر:2پیمانه (440گرم )

آب: 1پیمانه (250میلی لیتر )

گلاب: 2قاشق سوپخوری

طرز تهیه فالوده یزدی

هر یک کیلو نشاسته 700/4 کیلوگرم آب می خواهد با این فرآیند تولید نشاسته هم نرم می شود و هم دیرتر فاسد می شود یک کیلو نشاسته را با 400 گرم آب ولرم مخلوط کرده تا بصورت دوغ مانند در بیاید و الباقی آب که حدود 200/5 گرم آب را جوش می آوریم سپس 150 گرم آب جوشیده داغ را با مخلوط آب و نشاسته مخلوط می کنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شود علت اینکه از آب جوشیده داغ استفاده می کنیم به این علت است که مواد دوغ ( مخلوط آب و نشاسته ) می باشد تا به هم نچسبند و بصورت گلوله گلوله در نیاید و همه مواد یک دست می شود سپس مواد مخلوطی را داخل آب جوشیده ریخته و شعله گاز را کم می کنیم و به مدت 15 دقیقه زمان می برد تا مایه ازفرنی سفت تر شود بعد نشاسته آماده شده علائم خوب بودن جوش فالوده حباب حباب ریز داخل آن دیده می شود بعد فالوده اولیه که بصورت ماقوت یزدی می باشد بدست می آید

برای رشته رشته نمودن نشاسته پخته (ماقوت یزدی) جهت فالوده یزدی ابتدا یک عدد آبکش و یک عدد پاتیل احتیاج است آبکش را روی پاتیل پر از آب سرد قرار داده سپس نشاسته آماده را داخل آبکش ریخته و با فشار دادن آن نشاسته بصورت رشته رشته از منفذهای آبکش خارج شده و در داخل آب سرد ریخته می شود در صورتی که فالوده رشته ای می خواهید سطح آب را به اندازه 10 سانتی متر قرار دهید  فالوده رشته می شود و اگر می خواهید نشاسته بصورت مرواریدی در بیاید باید حد فاصل آبکش و آب حدوده 60 سانتی متر باشد .  فالوده حاضر شده و شما می توانید با شیره میل کنید و جهت تزئین از تخم قرفه استفاده کنید و مقداری هم گلاب به آن اضافه کنید

طرز تهیه شربت فالوده یزدی (صرفاً جهت یک کاسه)

ابتدا شربت فالوده را حاضرکنید .

شکر را با یک پیمانه آب روی حرارت بگذارید و خوب هم بزنید .تا شکرحل شود اجازه دهید شربت با حرارت ملایم بجوشد تا شهد آماده شود.

درآخرگلاب را بریزید و شربت را از روی حرارت بردارید.



برای وردن بهترین فالوده منتظر شما هستیم.

ادرس استان البرز،کرج،چهارصددستگاع،بغد از استخر دانش، جنب درمانگاه راست روش


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی